www.debillyshop.nl

De Billy Shop

Zoektochtje in de natuur

Wandelen in de natuur is altijd fijn! Wil je samen met je kind(eren) een leuke natuuractiviteit doen, dan kan ik deze zoektocht in de natuur aanraden! Ik heb een leuke printable gemaakt die past in een eierdoos met 10 vakjes. Afgelopen week heb ik deze activiteit gedaan met 10 kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar en ze waren allemaal super enthousiast aan het zoeken naar o.a. steentjes, zand, bladeren en zelfs koeien! Voordat de zoektocht begon waren ze ervan overtuigd dat er geen koeien zouden zijn, maar ik had voor de gein wat speelgoedkoetjes verstopt en dat was natuurlijk een leuke twist.

Download de printable gratis via onderstaande knop en ga samen op zoek in het bos! De printable is zwart-wit, ik heb de plaatjes zelf ingekleurd met potlood om ze te verduidelijken. Tag je mij in je post/stories?

 
Zoektocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *